Pravno obvestilo

Spletna stran www.murales.si je last podjetja Murales d.d., ki s spletno stranjo tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletni strani www.murales.si, so last podjetja Murales d.d. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Murales d.d.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletni strani objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tej spletni strani ali začasnega nedelovanja spletne strani.

Podjetje Murales d.d. si pridržuje pravico do spremembe vsebin brez predhodne objave. Z uporabo te spletne strani obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Varovanje podatkov
Vse podatke pridobljene ob naročanju bomo uporabljali izključno v namene lastne spletne strani www.murales.si in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršne koli druge namene.