Izberite nas


Dolgoletna tradicija

Naši začetki segajo v leto 1920 in ves čas smo se usmerjali v kvaliteto naših izdelkov. V tem času smo si izborili svoj položaj na trgu in postali prepoznavni tako doma, kakor tudi v tujini. Naši kupci nam zaupajo in so zvesti našim programov, kar dokazujejo tudi s tem, da se naša prodaja ves čas povečuje.

Dosegljivost prodajnega programa

Naš prodajni program je prisoten v vseh boljših salonih s pohištvom po Sloveniji. Poleg tega mrežo salonov neprestano širimo. Če želite vključiti naše izdelke v svojo ponudbo nas kontaktirajte in dogovorili se bomo glede možnosti sodelovanja.

Široka ponudba jedilniškega pohištva

Pri nas vam ponujamo izredno široko paleto modelov izdelkov za vašo jedilnico, tako miz in stolov, kakor tudi ostale pohištva, ki sodi v jedilnico. Izbor izdelkov neprestano dopolnjujemo, izpolnimo pa vam lahko tudi lastne želje za izdelavo jedilniškega pohištva.

Cenovna konkurenčnost izdelkov

V sodelovanju z NLB vam podarjamo 10% popust ob predložitvi bona NLB.

Kratek dobavni rok

Glede na to, da smo samostojni proizvajalci vseh vrst jedilniškega pohištva in izdelkov po naročilu, vam lahko zagotovimo kratke dobavne roke. Pogosto imamo želene izdelke na zalogi v naši lastni tovarniški prodajalni, v kateri vam ob nakupu dodatno nudimo dostavo po celotni Sloveniji z lastnim voznim parkom in strokovno montažo vseh kupljenih elementov/izdelkov.

Partnerji - saloni

Trudimo se, da imajo vsi naši partnerji oz. pohištveni saloni popolne informacije o naših izdelkih. To velja tako za področje segmentov izdelkov, kakor tudi za njihovo funkcionalnost, sestavo, vzdrževanje in postavitev v prostor. To dosegamo predvsem s poglobljenim sodelovanjem in dodatnim izobraževanjem o naših izdelkih. Poleg tega so tudi tekoče seznanjeni z vsemi novostmi, ki bodo vključene v prodajni program.